مواد لازم برای نان
آرد یک لیوان
آب یک لیوان
نمک سر قاشق چای خوری
کره 3 قاشق عذا خوری یا 50 گرم
تخم مرغ 3 عدد **
ابتدا آب و نمک را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید سپس کره را اضافه کرده تا کره ذوب شود. شعله را کم کرده و آرد را یکجا به مواد اضافه کرده و سریع بهم می زنیم تا خمیری نرم و دنبه ای شکل که به ظرف نچسبیده بدست آید. در این لحظه قابلمه را از روی اجاق برداشته و در کناری میگذاریم تا خمیر سرد شود.
پس از سرد شدن خمیر تخم مرغها را یکی یکی اضافه می نماییم و با همزن مواد را بهم می زنیم. دلیل اینکه یکی یکی تخم مرغ ها را اضافه می کنیم این است که نسبت به مواد و خمیر حاصل تعداد تخم مرغها متفاوت است ولی معمولا 3 عدد کافیست. وقتی غلظت و چسبندگی مواد بصورت مناسب در آمد مواد را داخل قیف ریخته و گلوله هایی متوسط در سینی فر که قبلا چرب شده با فاصله قرار می دهیم.
فر را از 10 دقیقه قبل روی 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم. مواد را برای مدت حداقل 20 الی 40 دقیقه در فر می گذاریم. در 10 دقیقه اول در فر را باز نکنید تا پف نان ها از بین نرود. متغیر بودن زمان پخت بستگی به فر و اندازه نان ها دارد. نان ها وقتی کاملا پف کرد و طلایی شد آماده است. پس از اینکه از فر بیرون آورده شدند باید کاملا سرد شوند.
خامه:
برای آماده کردن خامه این شیرینی من از کارگاه آشپزسازی استفاده کردم با این تفاوت که من از Whipping cream که همون خامه مخصوص شیرینی هست استفاده کردم و دقیقا همون کیفیتی که می خواستم را بهم داد.
No comments:
Post a Comment