توضیح: من این دستور رو قبلا توی مامی سایت در این آدرس گذاشته بودم.
مواد لازم برای 4-5 نفر:
کره: 30 گرم
فیله مرغ: 300-400 گرم
قارچ ورقه شده: 350 گرم
خامه: 200 گرم
سیر له شده (یا ریز رنده شده): یکی دو حبه ( قابل جایگزینی با پودر سیر اگه نگران بوش هستید)، قابل افزایش اگه عاشق سیر هستید!
نمک . فلفل
مواد دلخواه:
آب مرغ : نصف پیمانه
پیازچه ریز شده
پنیر گودا
زعفرون
خوب، برای درست کردن یه غذای خوشمزه، اسون و بلا نسبت مهمون های شما "چشم مهمون در آر آماده اید؟
کره رو آب می کنیم و توی ماهی تابه می ریزیم، هر طرف فیله های مرغ رو حدود 4 دقیقه توش سرخ می کنیم.
بعد از سرخ شدن فیله ها رو بر می داریم و به یه ظرف دیگه منتقل می کنیم. سیر و قارچ ها رو توی ماهیتابه می ریزیم و با کره تفت می دیم.
وقتی که آب قارچ ها کشیده شد آب مرغ رو ( دلخواهه، اگه دوست نداشتید همون قدر آب جوشیده) اضافه می کنیم. نمک و فلفل و پودر سیر رو هم با آب اضافه می کنیم.
یکی دوتا جوش که زد خامه رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حالا اگه خیلی خارجکی هستید این سس رو روی فیله ها بریزید. غداتون آماده سرو می باشد!
اما اگه مثل من تا غذا جا نیفته به دلتون نمی چسبه می تونید فیله ها رو برگردونید توی ماهیتابه و بذارین 4-5 دقیقه (بیشتر نه!) روی شعله کم با سس بمونه.
به همین سادگی (نیم ساعت بیشتر طول نمی کشه) غذاتون آماده است! بفرمایید نوش جان!
**این دستور رو 4-5 سال پیش از کتاب " آشپزی آسان یا چگونه دل همسر خود را به دست آورید" مال رویا ارباب زاده مظفری از دفتر نشر فرهنگ اسلامی برداشتم و البته کمی تغییر دادم!
کره: 30 گرم
فیله مرغ: 300-400 گرم
قارچ ورقه شده: 350 گرم
خامه: 200 گرم
سیر له شده (یا ریز رنده شده): یکی دو حبه ( قابل جایگزینی با پودر سیر اگه نگران بوش هستید)، قابل افزایش اگه عاشق سیر هستید!
نمک . فلفل
مواد دلخواه:
آب مرغ : نصف پیمانه
پیازچه ریز شده
پنیر گودا
زعفرون
خوب، برای درست کردن یه غذای خوشمزه، اسون و بلا نسبت مهمون های شما "چشم مهمون در آر آماده اید؟
کره رو آب می کنیم و توی ماهی تابه می ریزیم، هر طرف فیله های مرغ رو حدود 4 دقیقه توش سرخ می کنیم.
بعد از سرخ شدن فیله ها رو بر می داریم و به یه ظرف دیگه منتقل می کنیم. سیر و قارچ ها رو توی ماهیتابه می ریزیم و با کره تفت می دیم.
وقتی که آب قارچ ها کشیده شد آب مرغ رو ( دلخواهه، اگه دوست نداشتید همون قدر آب جوشیده) اضافه می کنیم. نمک و فلفل و پودر سیر رو هم با آب اضافه می کنیم.
یکی دوتا جوش که زد خامه رو بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم.
حالا اگه خیلی خارجکی هستید این سس رو روی فیله ها بریزید. غداتون آماده سرو می باشد!
اما اگه مثل من تا غذا جا نیفته به دلتون نمی چسبه می تونید فیله ها رو برگردونید توی ماهیتابه و بذارین 4-5 دقیقه (بیشتر نه!) روی شعله کم با سس بمونه.
به همین سادگی (نیم ساعت بیشتر طول نمی کشه) غذاتون آماده است! بفرمایید نوش جان!
**این دستور رو 4-5 سال پیش از کتاب " آشپزی آسان یا چگونه دل همسر خود را به دست آورید" مال رویا ارباب زاده مظفری از دفتر نشر فرهنگ اسلامی برداشتم و البته کمی تغییر دادم!
بنظر که عالی میاد من کلا از این غذاها خوشم میاد
ReplyDelete