29 Dec 2011

مافین گردویی




مواد لازم:

آرد 1 و 4/3 پیمانه
شکر 3/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 و 2/1 قاشق چایخوری
وانیل شکری 4/1 قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری(یک پنسه=میزانی که بین انگشت شست و اشاره جا میشود.)
شیر 4/3 پیمانه
روغن مایع 3/1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
گردوی خرد شده 3/1 پیمانه



طرز تهیه:

فر رو با درجه 400 فارنهایت یا 200 سانتی گراد گرم کنید.
مواد خشک ( آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر )رو چند بار از الک رد کنید.
شیر و روغن مایع و تخم مرغ رو با هم مخلوط کنید ، گردو رو هم اضافه کنید و وسط مواد خشک رو گود کنید و مایعات رو وسطش بریزید و با لیسک، دورانی از یک جهت هم بزنید. زیاد هم نزنید که پف کیک نخوابه! فقط در حد یکدست شدن مواد کافیه.

قالب های مافین رو در سینی فر بچینید، کپسول( کاغذهایی که زیر کیک یزدیه، کپسول میگن) رو توی قالب بذارید و 3/2 قالب رو از مواد پر کنید.
مواد رو در قیف بدون سرماسوره بریزید و توی قالب ها بریزید، چون اگه بخواین توی مواد مرتب قاشق بزنید، پف کیک میخوابه.
طبقه وسط فر، 15 تا 20 دقیقه کافیه.


نکات:
* به کیک های کوچک کم چرب، مافین میگن!
*اگر گردوی خرد شده بریزیم، مافین گردویی داریم، هر مغز دیگه بریزیم، مافین همون مغز رو داریم.
*میتونیم میوه خشک هم بریزیم به جای گردو


با تشکر از سر آشپز

No comments:

Post a Comment